Contact

Welkom

Wij zouden het fijn vinden u als lid van de wijkvereniging te mogen verwelkomen. Niet alleen zijn wij een wijkvereniging, maar wij zijn ook Erkend Overleg Partner ( EOP ) van de gemeente. Met een groot aantal leden als achterban, kunnen wij de wensen van de wijk beter neerzetten richting de gemeente en heeft u hier inspraak in.

U ontvangt als lid onze nieuwsbrief per email. Ook kunt u deelnemen aan de activiteiten die we organiseren.

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van wat er speelt in de wijk en steunt u onze activiteiten? Word dan lid van de wijkvereniging voor €12,- per jaar.

Aanmelden

Als u op de onderstaande knop drukt, kunt u het inschrijfformulier downloaden.
Het ingevulde formulier kan worden gemaild aan: penningmeester@wijkverenigingdelftlanden.nl

Vragen en Ideeën

Heeft u vragen over de wijk? Stuur uw vraag dan, door middel van onderstaand formulier, naar de wijkvereniging. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Hoewel wij onze uiterste best doen om een zo groot mogelijke variëteit aan activiteiten te organiseren is er natuurlijk altijd ruimte voor nieuwe ideeën.

Heeft u een nieuw idee, omschrijf dit zo volledig mogelijk en verstuur deze via het onderstaande formulier of e-mail naar: info@wijkverenigingdelftlanden.nl

Mocht dit niet lukken dan zijn wij altijd bereid u persoonlijk te woord te staan.

Bestuur Wijkvereniging

Het bestuur van de wijkvereniging is te bereiken via de volgende mailadressen:

{"tempratuur":["18.6\u00b0C","18.6"],"wind":["0.0 km\/h","0.0 "],"neerslag":["0.0 mm","0.0 "],"zon":["0.0 UV-I","0.0 "]}